Besökpstoppen

Besökstoppen

måndag 4 maj 2015

Energi

Jag kom hem helt slut efter min dag på jobbet medan T var pigg och glad. Hade gjort sig lyxmackor som hon var så nöjd över. 
Blev lite förberedelser för morgondagens engelska nationella och psykiatri. 
Helt plötsligt säger hon att hon är sugen på att jogga långsamt med pappa. Han tackar aldrig nej till motion så sagt och gjort sticker de ner till havet och springer. T har inte ens tänkt tanken att träna de sista 4 månaderna, så detta var ett framsteg. I morgon ska hon och sjukgymnasten börja träna upp hennes klena överkropp på deras gym. Tänker somna med en go känsla. 


3 kommentarer:

  1. Får hon träna om hon är underviktig? Du skriver ju att hon är så smal och har problem med att äta, joggning bränner ju massa kalorier. Jag själv får inte gå ut och jogga för mina föräldrar :(

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det här med träning är en balansgång. T får träna MÅTTLIGT för läkaren så länge hon inte går ner mer i vikt eller hennes puls och blodtryck blir lägre. Det finns ju positiva effekter av träning när man är deprimerad som kan få en att må mycket bättre, samtidigt kan man kanske acceptera att gå upp i vikt när man får muskler. Träning får inte heller bli en kompensatorisk motivation. Givetvis ska hon äta bra innan och efter. Typ så resonerar vi.

      Radera
  2. Okej det låter som ett sunt upplägg :)

    SvaraRadera