Besökpstoppen

Besökstoppen

tisdag 23 juni 2015

Födelsedag

Min stora tjej fyller år idag och eftersom hon inte längre bor hemma bestämmer vi träff i den stora staden som hon bor i. Vi ska äta lunch och fika. På kvällen ska hon ut med pojkvännen för att fira vidare.

Jag vaknar med skyhögt blodtryck och migrän. Går inte över förrän jag kräks. Jag måste orka köra bilen de 6 milen. Jag lider av ständigt dåligt samvete för att jag inte orkar bry mig lika mycket om min stora flicka. Måste orka !!!

Vi tar oss dit efter att jag klarat kraftprovet. T har klätt sig i höga vinterstövlar och vinterjacka fast det är slutet av juni. Jag väljer att inte kommentera. När vi kommer fram inser hon att hon är väl tjockt klädd, även för en som saknar underhudsfett. 

Födelsedagsfirararen ville äta på tgi Fridays så vi strosade dit. T var sugen på mat efter att ha skippat frukosten. Läser på menyn men blir mer och mer surmulen, inget passar.  Den goa stämningen börjar bli nervös, vad ska nu hända?  Efter 10 minuter lyckas hon välja ut något, ribs. 
Puh!! Maten kommer in och hon äter lite  . vill smaka på min mat, den är godare, så där sitter jag med revbensspjäll. Allt är sig likt. 
Vi fortsätter med lite shopping och en fika , där T inte äter något alls. Dagens ranson är uppäten. 

Mannen och T tittar nu på film medan jag ligger i soffan och slötittar på Allsång på Skansen. 




1 kommentar:

  1. Du finns i mina tankar! Kom ihåg att du är en underbar mamma, men inte en "superkvinna" så sätt inte för höga krav på dig, trots att du kanske känner att du inte visat så mycket uppmärksamhet åt din andra dotter nu när T är sjuk. Hon förstår nog det tror jag! Kram till dig! Ta vara på dina "allsång på skansen stunder"<3

    SvaraRadera