Besökpstoppen

Besökstoppen

torsdag 12 juni 2014

Dag 1 med ny medicin

Idag skriver vi första bladet på ett nytt kapitel förhoppningsvis. Vi var i Lund hos vår empatiska och lite förvirrade psykiatriker. Det blev en timmes prat om litiumet och hur det ska skötas första veckorna. Det är flera besök på provtagningen i Ystad, måste intas exakt på rätt timme. Prat om förgiftning osv. Målet är att om en månad ska hon även börja på ett ssri preparat och då förhoppningsvis tåla det. Det är nervöst, mycket nervöst om jag ska vara ärlig, men allt måste bli bra. Så är det bara!!
Biverkningar är att man blir väldigt törstig och samlar på sig vätska. Kissar mycket. Darrningar, kan få accne. Följer hon sin vanliga trend får hon säkert alla biverkningar:( inte helt stabilt att hon kräks heller.
Hon har en trött period, är svår att väcka. Flyttar dygnet lite. Dock lite gladare igen. Just nu matnojor, känner sig tjock. Hon gick med på vägning igår i Lund. Kors i taket!
Hon tränar med mannen varje dag, men det är okej så länge hon inte minskar i vikt. Hellre det än att hon kräks. 

Helt ok möte igår, men hon gick på mig väldigt mycket. Aggressiv. Fick det och låta som att vi inte skulle klara av att hantera hennes medicin. Fattar inte varför hon gör så. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar